Herkenbare roman met aansprekende thema’s zoals familiegeheimen, liefde en identiteit
Het is najaar 2003. Het gaat niet zo goed met Eva. Ze ziet steeds een vreemde man in een auto, die haar in de gaten lijkt te houden. En dat is niet haar enige zorg. Dat haar vader een bekende Nederlander is, maakt het ook allemaal niet gemakkelijker. En waarom doen haar ouders toch altijd zo vaag over het verleden? Wat is er in 1989 allemaal gebeurd?
In deel 2 van dit boek, dat tien jaar later speelt, blijkt dat deze familiegeheimen invloed hebben op haar hele leven. Zo ook op haar partnerkeuzes. Eva legt een lange weg af. Lukt het haar uiteindelijk zich open te stellen voor de mensen die van haar houden?
Een herkenbare, aansprekende en boeiende roman met thema's die ook vandaag de dag een grote rol spelen in veel levens.
Anne-Marike van Arkel studeerde rechten in Utrecht.
De eerste helft van haar loopbaan heeft zij zich gericht op juridische beroepen, daarna heeft zij ook leidinggegeven aan verschillende koepels voor bedrijf en beroep. Daarbij stond voor haar de mens in de organisatie centraal.
Maar het zijn met name haar ervaringen als advocaat en actuele thema's, zoals identiteit en complexe relaties, die haar geïnspireerd hebben om deze debuutroman te schrijven.
Lezers: ‘Ik kan het boek niet weg leggen’,
‘ik wil weten hoe het afloopt!’,
‘mooie, aansprekende thema’s’.
Hebban.nl: ‘Zeer de moeite waard om te lezen, het debuut boeit en intrigeert.’
NBD Biblion: taalgebruik ‘nuchter en toegankelijk’